De pandemie maakt ons duidelijk hoeveel we in het dagelijks leven vanzelfsprekend vonden. Het dwingt ons nu om dingen anders te doen, met een frisse blik en nieuwe aanpak.

De voorstellingenreeks Grijs Gedraaid heeft als doel eenzaamheid te doorbreken en gezondheid ter bevorderen. De combinatie van muziek, zang, dans en kunst zorgt voor verbinding, beweging en laat ons genieten van livemuziek. De eerste concerten begin december waren een groot succes en brachten licht en vreugde in deze vreemde tijden. Helaas zorgde de plotselinge lockdown voor een acute stop van de voorstellingen.

Met dank aan alle partners, presenteren wij met trots Grijs Gedraaid: een theatervoorstelling bij jou thuis! We verplaatsen het theater letterlijk naar jouw woonkamer en in het midden van het orkest neem je deel aan dans, tekenen, bewegen en luister je naar prachtige muziek.

Opgenomen in het Muziekgebouw te Eindhoven: een programma voor ouderen waarin het brein, creativiteit en bewegen centraal staan. Het orkest van Kamerata Zuid verzorgt de muziek, dansdokter Andrew Peter Greenwood inspireert met dans en Erik Scherder legt uit hoe beweging de hersenen beïnvloedt. De liedjes worden gezongen door artiesten Ernst Daniel Smid en Gerard van Maasakkers en komen regelrecht de huiskamer én het hart binnen. Tot slot prikkelt Stoute Schoenen de hersenen met een tekensessie op muziek. Een hartverwarmende reactie op een meedogenloos virus!

Kijk, geniet en beweeg!

Mogelijk gemaakt door: SWITCH2MOVE BeBright Kamerata Zuid – Orkest Mijzo KBO-Brabant Stichting Stoute Schoenen Stichting Vier het Leven CZ VSBfonds Stichting RCOAK Baeten Geven Fonds Omroep Tilburg Gemeente Tilburg Ouder Worden 2040 Andrew Peter Greenwood Philip J. Idenburg Mireille de Wee Marieke Machado-Veekens